Enviat per: SRC | 7 Setembre, 2012

Fotos exposició “La Riuada del 62 i els seus fotògrafs”


El dia 6 de setembre ha quedat inaugurada l’exposició “la Riuada del 62 i els seus fotògrafs” a la Sala Muncunill de Terrassa. Des d’aquest dia ha quedat a la venda el llibre que recull les fotografies de l’exposició editat per el Rotary Club de Terrassa amb l’editorial Momentum. Destaquem que en la venda de llibres que es va efectuar durant la inauguració es va comptar amb l’ajuda de les noies del Club Interact de Terrassa.

Aquest llibre estarà a la venda a un preu de 15€ i els beneficis que generi seràn destinats a Càritas Terrassa. El llibre es pot adquirir a la mateixa sala d’exposicions i a les principals llibreries de la ciutat.

Aquí podeu veure el reportatge emés per la televisió de Terrassa:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: