Enviat per: SRC | 4 Setembre, 2012

Inauguració exposició “La riuada del 62 i els seus fotògrafs”


El dijous dia 6 de setembre a les 7 de la tarda us convidem a la inauguració de l’exposició fotogràfica “la riuada del 62 i els seus fotògrafs”, una recopilació de fotografies realitzada pel fotògraf Cristobal Castro i que tindrà lloc a la Sala Muncunill de la Plaça Didó,3 a la Rasa.

S’han recopilat fotografies de quasi bé tots els fotògrafs que llavors hi havia a la nostra ciutat, com en Altimira, Barrio, Biarnés, Boada, Bros, Cortés, Durán, Francino, Grandia, Hoyo, Marcet, Munné i Vera.

En el decurs de la inauguració es presentarà el llibre commemoratiu de l’exposició que ha estat finançat íntegrament pel Rotary Club de Terrassa, perquè creiem que calia que quedés un testimoni gràfic d’aquesta gran exposició i de les imatges, moltes d’elles inèdites, que s’hi han reunit.

Rotary Club de Terrassa amb aquest llibre vol retre un homenatge a tothom que va patir o va viure els efectes de la tragèdia i per aquest motiu dedicarà el benefici de la venda del llibre a Càritas Terrassa, amb l’objectiu d’ajudar als qui avui més ho necessiten.

Us preguem que us atanseu tots a la inauguració i pugueu gaudir d’aquest interessant llibre. L’exposició restarà oberta des del dia 6 de setembre al 28 d’octubre del 2012 en els horaris que podeu veure en el pòster de l’exposició que incloem en aquest post.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: