Enviat per: SRC | 21 Setembre, 2012

Celebrem el dia internacional de la Pau


Segons paraules de Ban Ki-Moon, secretari general de les Nacions Unides el lema del dia internacional de la Pau, que es celebra avui dia 21 de setembre a tot el món, és “una pau sostenible per un futur sostenible”.

Valuosos recursos naturals, com els diamants, l’or, el petroli, la fusta o l’aigua són la causa directe de molts conflictes. Per això, resoldre la seva propietat, control i gestió esdevé fonamental per mantenir la seguretat i restablir l’economia dels països que surten d’una guerra. La bona gestió dels recursos naturals té un paper central en la construcció d’una pau sostenible en les societats que sofreixen o han sofert una guerra.

Aprofitem la celebració d’aquesta diada per pensar individualment en com podem contribuir a assegurar que els recursos naturals es gestionin de manera sostenible, reduint el seu potencial per generar disputes i aplanant el cami cap el «futur sostenible que desitgem».


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: