Enviat per: SRC | 1 Novembre, 2012

Us convidem a la Inauguració del monument a El Petit Príncep


El dimecres, dia 7 de novembre a les 19:00 hores tindrà lloc la inauguració oficial del monument a El Petit Príncep als jardins situats just al davant de la seu d’Unnim a la plaça Ricard Camí a la Rambla d’Ègara, amb la presencia de les autoritats.

El Rotary Club de Terrassa inaugurarà el monument dedicat a El Petit Príncep com a tancament dels actes de la celebració “Terrassa amb El Petit Príncep” que s’han desenvolupat a la nostra ciutat durant els darrers mesos.

Per aquest acte comptarem amb la presencia de representants de l’Ajuntament de Terrassa, del president de l’Associació Grup Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme de Terrassa, Sr. Jaume Canyameres i del nostre president Sr. Josep Rifà, a més de l’arquitecte Sr. Jan Baca, autor del disseny del monument i del Sr. Jordi Baldó, encarregat del seu muntatge i instal·lació. Hi serà també el president de l’Associació El Petit Príncep de Catalunya, Sr. Iñaki Arregui.

La idea de fer el monument es va gestar amb la presidència d’en Santi Rius (curs 2011-12) i, per donar prestigi a l’obra, es va encarregar el disseny d’aquest a l’arquitecte Jan Baca al que se li va demanar que reflectís la figura de El Petit Príncep i els valors que aquest desprèn, que són molt propers als valors rotaris del nostre club i que creiem que són valors universals vàlids per a tothom.

El fet d’encarregar el monument a en Jan Baca obeeix a que el Rotary Club de Terrassa volia que aquest monument fos també un homenatge a la seva trajectòria professional a la ciutat i perquè justament en un espai ciutadà dissenyat per ell, el seu nom hi quedés reflectit en un monument de prestigi.

El monument a El Petit Príncep desitgem que esdevingui un símbol a la nostra ciutat adreçat especialment als nens i nenes i que en la figura d’aquest personatge hi trobin aquells valors que cal preservar: la lluita per ser millors i per pensar amb els altres, la lluita per saber on anem i el que és realment important a la vida i la lluita pel bé comú i per la llibertat dels pobles i nacions. El monument a més portarà una frase extreta del llibre que diu Només s’hi veu bé amb el cor. L’essencial és invisible als ulls”.

El Petit Príncep és el llibre no religiós més traduït del món i des del proper dimecres Terrassa podrà estar orgullosa de lluir aquest monument i per aquest motiu el Rotary Club de Terrassa desitja que l’acte estigui obert a la ciutat i tothom que ho desitgi ens pugui acompanyar: entitats, institucions i ciutadania en general hi són convidats.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: