Enviat per: SRC | 14 Desembre, 2012

El Concert de Nadal del Rotary Terrassa ha recaptat 1.042 € per el Banc d’Aliments El Rebostconcert nadal Rotary Sant Pere 2012-1Aquest dijous s’ha realitzat el tradicional “Concert de Nadal” que organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere amb l’actuació de l’organista Sr. Jordi Figueras i del Grup GOSPELINS TERRASSA i ha comptat amb la presencia de destacades autoritats i d’un nombrós públic.

El concert realitzat a l’església de Sant Pere de Terrassa ha estat un èxit de públic ja que el recinte ha estat ple de gom a gom, i amb un preu simbòlic per l’entrada de 6 euros s’han recaptat 1.042 € que seran destinats íntegrament al Banc d’Aliments de Terrassa, EL REBOST. concert nadal Rotary Sant Pere 2012-2En la tasca de la venda de les entrades hi ha participat les 8 noies de l’Interact Club de Terrassa que han col·laborat així en l’organització d’aquest acte solidari del seu Club padrí.

Destaquem la presencia aquest any en el concert de l’Alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart així com del Diputat al Parlament de Catalunya Sr. Josep Rull a més d’altres regidors i representants del nostre consistori com en: Joan Antoni Gallardo, l’Alejandro Rodríguez, l’Antonio Salvador, la Teresa Casals, la Mariona Vigués i la Montse Playà.

concert nadal Rotary Sant Pere 2012-16Socis del Club, familiars, amics i ciutadans de Terrassa han omplert el recinte de l’església de Sant Pere i han gaudit d’un concert que ha començat amb una nadala “votre bonté grand dieu de Claude Balbastre” interpretada a l’orgue per en Jordi Figueras, seguida del concert de Gospel del Grup “Gospelins Terrassa” que amb la il·lusió contagiosa de la seva directora, l’Alícia Rey, ha fet que en moltes de les seves cançons el públic hi participes de forma activa.

De l’actuació del Grup de Gospel destaquem la interpretació de les seves solistes: SandraTello, Ana Garcia, Paula Aran i Jordi Fonte amb l’acompanyament musical de Rubén Sànchez al baix i de l’Ana Moya al violí.concert nadal Rotary Sant Pere 2012-12

El past-president del Rotary Club de Terrassa, Santi Rius ha dirigit unes paraules al públic destacant en la seva intervenció un record especial per en Pere Casaldaliga i recordant als assistents que el quart món el tenim a tocar de les nostres portes i que cal ser cada dia més solidaris amb el qui tenim al nostre costat. concert nadal Rotary Sant Pere 2012-13Podeu llegir el discurs aquí:  Discurs Concert de Nadal 2012

El concert ha durat una hora i ha finalitzat amb la cantada d’una nadala entre tots els assistents.

El Rotary Terrassa vol agrair a tots els mitjans de comunicació de la ciutat el seu recolzament ja que amb les seves comunicacions fan possible l’èxit d’iniciatives solidàries com la d’aquest concert.

concert nadal Rotary Sant Pere 2012-17 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-3a concert nadal Rotary Sant Pere 2012-4 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-5 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-6 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-7 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-8 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-9 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-10 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-11 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-14 concert nadal Rotary Sant Pere 2012-15  


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: