Enviat per: SRC | 20 Desembre, 2012

Sopar solidari de Nadal 2012


detall sopar nadal rotary terrassa1       Un any més en el sopar solidari de Nadal 2012 del Rotary Club de Terrassa s’ha participat en la campanya de recollida de joguines per la campanya “cap nen sense una joguina”, que seran lliurades pels membres del Interact a la Creu Roja de Terrassa.guanyadopra sorteig solidari premi paloma

En el sorteig solidari s’ha fet una recapta que s’ajuntarà als diners recollits en el concert de Nadal i que es lliurarà durant aquests dies de Festes a el banc d’aliments de Terrassa, El Rebost.Destaquem que aquest any s’ha col·laborat amb la Fupar, i que han estat nombrosos els regals aportats per part dels socis pel sorteig solidari. La guanyadora del tradicional TV de Cal Paloma aquest any ha estat la Nuri Escudé.

Dudirector de la nadala del rotary terrassarant el sopar l’Àngel va presentar el nou Curs d’Art 2013 i el Baltasar la sortida en 4×4. Es va fer un reconeixement especial al Jordi Figueras per la seva contribució a l’èxit del Concert de Nadal i es va finalitzar el sopar amb la tradicional cantada de nadales.discurs president rotary 2012-13

Aquí podeu descarregar-vos el discurs de Nadal del president del curs 2012-13, Josep Rifà: Discurs Rotary Nadal 2012

secretaria rotary terrassa recapta solidaria rotary terrassa2 guanyadors sorteig solidari premi caparros recapta solidaria rotary terrassa


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: