Enviat per: SRC | 1 febrer, 2013

Lliurament de 3.472 € a El Rebost


ajuda a El RebostEl Rotary Club de Terrassa ha lliurat 3.472 € a El Rebost, una quantitat de diners recollits en el concert de Nadal de Sant Pere i d’una aportació voluntària del mateixos socis de l’entitat.

El Rotary Club de Terrassa de la mà del seu president, en Josep Rifà acompanyat d’altres membres de la Junta ha visitat les instal·lacions de El Rebost de Terrassa per tal de fer-los lliurament d’un taló de 3.471 € amb la finalitat que aquests diners serveixin per la compra dels aliments (aproximadament unes 3 tones de productes bàsics), que ells considerin que siguin més necessaris.

Aquesta quantitat de diners Rotary l’ha aconseguida de la venda de les entrades del seu tradicional Concert de Nadal que es realitza cada any a l’església de Sant Pere i d’una aportació voluntària que han fet tots els socis de l’entitat.

Cada any aquest diners s’han vingut destinant a alguna acció solidària internacional però, atesa l’actual situació de la nostra societat, s’ha cregut més adient dedicar-los a pal·liar una mica la delicada situació dels qui més estan patint les conseqüències d’aquesta llarga crisis que tant ens està afectant.el rebost visita Rotary3

La tasca de El Rebost i de les institucions que el conformen és immensa però només arriba on arriba i queden moltes coses per fer en la nostra societat per tal que aquesta sigui més justa i solidària.

Rotary vol agrair especialment als ciutadans de Terrassa que amb la seva presencia en el concert de Nadal han ajudat a aportar aquests diners a El Rebost, ja que la totalitat de l’entrada que van pagar s’ha destinat a aquesta ajuda.

el rebost visita Rotary2En l’acte de lliurament del taló van ser-hi presents en Marià Gàllego (President Creu Roja a Terrassa), na Mª Dolors Bordes (Coordinadora Creu Roja a Terrassa) i na Rosa Saenz (Responsable ACAU). Per part del Rotary Club el seu President Josep Rifà i els membres de la Junta, Serafí Gàzquez, Jaume Puig i Santi Rius.

Què és El Rebost?

El Rebost és un projecte de millora en l’atenció que es presta a les persones més vulnerables de la nostra ciutat, oferint un suport en la cobertura d’una necessitat tant bàsica com és l’alimentació.

La funció principal d’El Rebost és la de distribuir aliments entre les persones més necessitades de la ciutat, a través d’uns lots bàsics d’entrega periòdica o puntual, i que contenen aliments que serveixen de suport a la dieta bàsica de les persones.

Qui en forma part?el rebost visita Rotary

El Rebost és un projecte nascut al 2011 i fundat per les entitats socials de la ciutat: ACAU, Càritas, Creu Roja, Fundació Busquets i Gent Solidària. La Creu Roja gestiona i coordina juntament amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

A qui dóna servei?

A aquelles persones a títol individual, famílies o un o unitats de convivència que facin demanda del servei, que n’acreditin la necessitat, i que tinguin els recursos necessaris per poder cuinar els aliments que se’ls proporciona. Díptic_Rebost


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: