Enviat per: SRC | 16 febrer, 2013

Conferència del J.M. Oller director de la Torre


oller al rotary terrassa2S’ha celebrat un sopar-conferència amb el Sr. J.M. Oller director del diari La Torre de Terrassa. En el decurs de la seva presentació ens ha explicat la delicada situació que passa la totalitat dels mitjans de premsa escrita que editen diaris en paper. Ells mateixos, que editen únicament una publicació en paper els dissabtes, són conscients que aquesta resulta deficitària degut al poc nombre d’exemplar venuts (menys d’un miler).

L’èxit de la seva publicació esdevé en l’edició digital que no para de créixer en nombre de visites. Una edició digital que els permet treballar amb una plantilla molt més reduïda i flexible, cosa que repercuteix en la viabilitat econòmica del projecte editorial.oller al rotary terrassa1

Dels continguts més llegits en l’actualitat cal destacar els apartats de successos i els de història de la ciutat. També destaca que el diari manté unes seccions especifiques per les poblacions del voltant de la ciutat, com és el cas de Matadepera, Viladecavalls o Rellinars entre d’altres.Puente al Rotary

La lectura d’inici del sopar ha estat dedicada a la Crisis i ha estat llegida pel soci Josep Manuel Puente.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: