Enviat per: SRC | 19 febrer, 2013

Passi de Town of Runners al Rotary Terrassa


town of runnersEl proper divendres dimarts el Rotary Club de Terrassa fa un passi espacial de la pel·lícula Town of Runners, un documental de Jerry Rothwell premiat en diversos certàmens cinematogràfics. Un documental rodat a la petita ciutat de Bekoji (Etiòpia), d’on provenen grans atletes guanyadors de medalles d’or en Olimpíades i Mundials.

Aquest documental està distribuït a Espanya per AFNE (Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia) que amb la seva venda ajuda al centre maternoinfantil de Muketuri. www.afne.org

Aquest documental reflecteix molt bé l’esperit de lluita i de superació d’aquest poble que gràcies a l’atletisme dona esperança d’un futur millor a molts nens i nenes d’aquesta població. Ells no tenen rés i fins i tot la mateixa pista per on corren l’han  de construir i arreglar cada any. Val la pena aprendre d’ells i de la lliçó que ens deixa entreveure aquesta pel·lícula.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: