Enviat per: SRC | 9 Març, 2013

Es presenta l’informe sobre la Infància a Catalunya al Rotary Terrassa


unicef infanciaEl proper dimecres (13 de març) en la seu del Rotary Club de Terrassa rebrem la visita del Sr. Pablo Giménez-Salinas, President del Comitè Catalunya d’UNICEF, acompanyat per la seva Vice-Presidenta Sra. Anna Folch, a la que segurament molts de vosaltres coneixereu per la seva vinculació amb la Mútua de Terrassa.
Durant el sopar el mateix Pablo Giménez-Salinas, que també és rotari d’un Club de Barcelona, presentarà l’informe anual sobre la Infància a Catalunya 2012-13 en el que descobrirem l’estat actual de molts infants en la nostra societat més propera i podrem comprovar que en general aquesta realitat és molt negativa donada la crisis actual que afecta en bona part també als més petits.pablo gimenez
Atès que Terrassa està en procés de ser nominada ciutat amiga de l’UNICEF ens acompanyaran en aquest acte el Sr. Antoni Gallardo, regidor de Presidència de l’Ajuntament de Terrassa i també el Sr. Manel Pérez, segon tinent d’alcalde.
Al considerar que aquest informe sobre la infància por resultar molt interessant per a tothom, hem decidit obrir el sopar a rotaris, parelles, familiars i amics que hi vulguin assistir.
Per això us demanem que ens confirmeu l’assistència a rotaryterrassa@gmail.com.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: