Enviat per: SRC | 5 Abril, 2013

Conferència del Dr. Aleix Vidal


aleix vidalEl proper dimarts 9 d´abril a les 21h. a l´Hostal del Fum el Rotary Club de Terrassa acull la presentació conferència  del Dr. Aleix Vidal, traumatòleg de la Clínica Teknon i cap de traumatologia de l´Estació d´Esquí de Bàqueira-Beret.

El doctor Vidal es actualment el metge responsable –com a coordinador i traumatòleg – dels Serveis Mèdics de l’estació d’esquí més famosa d’Espanya, Baqueira Beret, i també de Boí-Taüll Resort i en part es lògic ja que ell mateix va neixer a la Vall d’Aran i el seu pare era el metge de Baqueira.

El Dr. Vidal està al càrrec de la seva ONG, amb la que treballa durant l´estiu en els països més pobres tot ajudant des de la seva vessant mèdica. La seva tasca humanitària és el que en aquest Plenari donarà a conèixer.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: