Enviat per: SRC | 12 Abril, 2013

Lliurament de 1.190 € a la Fundació Busquets


imageEl Rotary Club de Terrassa ha lliurat un taló de 1.190 € com a aportació assolida en el seu concert del 20è aniversari. De la quantitat recollida en el seu dia s’ha destinat una tercera part a la Fundació Busquets i estan pendents de lliurament les altres parts a la Fundació Vicenç Ferrer i a la Fundació Pasqual Maragall per l’Alzheimer.

En l’acte d’avui hi ha estat presents per part del Rotary, el seu president Josep Rifà i el tresorer i president electe Serafí Gàzquez, mentre que per part de la Fundació Busquets ha estat recollida l’ajuda per en Miquel Font, president de la institució. Destaquem, de la presentació que s’ha fet de la institució, la immillorable estratègia organitzacional que situa aquesta fundació terrassenca com un model a seguir.

La Fundació Busquets actualment és de les més antigues de Catalunya en el seu àmbit d’actuació i és tot un orgull per a la nostra ciutat.

El Rotary Club de Terrassa ha reafirmat la seva intenció de seguir cercant formules de col·laboració en un futur amb la Fundació Busquets.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories