Enviat per: SRC | 19 Abril, 2013

Fotos plenari amb Aleix Vidal


aleix vidal rotary1 aleix vidal rotary2 rotaract valles1 rotaract valles2 anna rifa1

Imatges de la conferència del doctor Aleix Vidal i de la presentació de la campanya de recollida de sang del Rotaract Vallès.

Resum: El Dr. Vidal està al càrrec de la seva ONG (Universal Arthroscopy), amb la que treballa durant l´estiu en els països més pobres tot ajudant des de la seva vessant mèdica, tant atenent els malalts com formant als metges del país per a que puguin desenvolupar la seva feina durant l´any. El que va començar fa uns anys amb la família i algun amic, s´ha convertit en un objectiu vital i prioritari pel que fa a la vida del doctor Vidal. “ És el meu projecte de vida. El que he rebut en aquesta vida, ho vull compartir i retornar-ho als que més ho necessiten “, diu el Dr. Vidal.
Resta a l´espera d´iniciar els vincles amb alguna Plataforma més gran per tal que pugui recolzar el seu projecte. El Dr. Aleix Vidal, de manera desinteressada ,costejant i compartint despeses amb els seus amics propers , ens ha ensenyat avui la seva gran tasca humanitària i la seva senzillesa i humilitat, mentre ens projectava unes diapositives on els rostres que hi apareixien deixaven ben palesa la frase abans esmentada. El somriure i l´expressió d´agraïment que s´ha vist en cada rostre de les diferents diapositives, ens ha commogut profundament. Ha esta una lliçó de vida. (Anna Rifà)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: