Enviat per: SRC | 1 Mai, 2013

Resum d’activitats del programa SEJOV


roda premsa programa SEJOV Rotary TerrassaEl programa de Suport a Emprenedors Joves (SEJOV) del Rotary Club de Terrassa ha iniciat ja les seves activitats i desprès dels quatre  primers mesos des que és va iniciar ha rebut propostes de col·laboració de 8 projectes d’empresa .

En l’actualitat el primer grup de treball constituït i, desprès de la presentació efectuada als mitjans de comunicació de la ciutat, està desenvolupant un programa de contactes amb escoles universitàries d’enginyeria i comerç, amb escoles de formació professional i amb altres entitats relacionades amb activitats de promoció empresarial, amb l’objectiu de potenciar la difusió del programa de Suport a Emprenedors (SEJOV) entre els segments de població que han iniciat ja projectes d’empresa o que són emprenedors potencials.

Paral·lelament el grup està treballant ja en els vuit projectes d’empresa rebuts i que es troben en diferents fases de desenvolupament. Un dels projectes, per les seves característiques i pels requeriments de fortes inversions, no encaixava en els enfocaments del nostre programa de suport a joves emprenedors i està en stand-by, mentre que els altres 7 es troben en fase de desenvolupament i s’està treballant ja amb els emprenedors corresponents.

  • El primer projecte està relacionat amb programes d’enginyeria i amb processos d’innovació per als sectors de l’automòbil i motocicletes, i donada l’envergadura de les inversions necessàries queda en stand-by en espera d’una recuperació del sector de referència.
  • El segon projecte està relacionat amb la organització i desenvolupament d’activitats i serveis enfocats a segments de població molt específics: infants, joves, 3ª edat, etc.presentacio centre lleure tu tries (imatge de la dreta).
  • El tercer projecte és d’un grup d’emprenedors que estan treballant en el desenvolupament d’un portal relacionat amb les activitats de selecció de personal, formació, mesures de productivitat, seguiment de treballs externalitzats, etc.
  • El quart projecte és un programa d’uns emprenedors que han desenvolupat unes aplicacions informàtiques, per funcionar amb telèfons mòbils, enfocades al registre d’esdeveniments i celebracions familiars, festes infantils, etc.
  • El cinquè projecte fa referència a uns emprenedors que ja estan fabricant en petita escala articles i complements de moda basats en un disseny innovador i amb uns sistemes de producció de característiques artesanals i ecològiques.
  • El sisè projecte tracta de la creació d’una petita empresa dedicada al disseny de roba i complements per homes.
  • El setè projecte te a veure amb sistemes de control de projectes i d’incidències en diferents processos de producció industrial i de serveis.
  • El vuitè projecte fa referència al desenvolupament de sistemes  orientats  a la contractació i a sistemes de facturació mitjançant tablets i altres dispositius electrònics.

En resum podem afirmar que el programa del Rotary Club deTerrassa de suport a joves emprenedors (SEJOV) ja s’ha posat a caminar i està realitzant l’acompanyament d’emprenedors que tenen projectes, que tenen voluntat de promoure nous negocis i crear llocs de treball, que tenen inquietuds i moltes ganes de progressar i tirar endavant.

Esperem que amb la tasca de difusió que s’està desenvolupant amb escoles i diverses organitzacions, la proposta d’oferta de suport del Rotary Club de Terrassa pugui arribar al major nombre possible d’emprenedors i que això es tradueixi en una demanda real de suport i col·laboració per a un  nombre creixent de projectes de noves empreses i negocis.

Un dels objectius de Rotary en aquest projecte i també en la resta de la seva activitat es PRESTAR SERVEI a la comunitat.

Desitgem que la demanda de suport per part dels nous emprenedors continuï creixent i faci que Rotary Terrassa hagi de posar en marxa un segon equip de professionals-tutors per ajudar a desenvolupar nous projectes de joves emprenedors.

Enric Mata – Responsable del Projecte SEJOV – Rotary Club de Terrassa


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: