Enviat per: SRC | 8 Mai, 2013

Concert de Jordi Savall al Monestir de Pedralbes


capella sant miquel pedralbes1El Rotary Club de Terrassa ha donat suport en la difusió del projecte, encapçalat per la directora del Museu del Monestir de Pedralbes i sòcia del Rotary  Anna Castellano, de la Restauració dels Murals de la Capella de Sant Miquel del mateix Monestir.

Finalment en el projecte de crowdfunding (mecenatge) endegat per aconseguit els fons econòmics que permetin aquesta restauració s’ha assolit l’objectiu i fins i tot s’ha superat amb escreix fet que significa que s’hagi assolit l’èxit gràcies a la col·laboració de persones particulars, empreses i institucions. discurs anna castellanoEl cost total de la restauració està xifrat en 150.000 € i les aportacions realitzades des de la plataforma de crowdfunding de verkami podien ser des de 20 € i donaven dret a entrades gratuïtes i l’aparició del nom del donant en el catàleg  de la Restauració i en la plana web del projecte, visites guiades, etc.

El Rotary Club de Terrassa ha ajudat en la difussió d’aquest projecte fent-lo coneixer a tots els Clubs Rotaris de Barcelona i del districte a més de donar assessorament tècnic de com difondre des de les plataformes digitals aquesta acció de mecenatge.

concert jordi savallEn agraïment us als qui han col·labora’t en fer realitat aquest projecte representants del club han assistit a un concert ofert pel prestigiós music Jordi Savall ofert en exclusiva pels mecenes, en la sala Reial del Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Concert que ha estat dedicat a un diàleg musical entre Orient i Occident, amb peces tradicionals de les cultures cristianes, jueves i otomanes. Destaquem que totes les peces han estat interpretades amb instruments del S.XV originals, un rebec i un rebab i que han estat acompanyades a la percussió pel mestre Pedro Esteban.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: