Enviat per: SRC | 12 Juny, 2013

Tu Tries projecte guanyador del 17 Premi Joves per Terrassa


premi joves per terrassa 2013 aEl projecte Tu Tries ha estat el guanyador del 17è Premi Joves per Terrassa del Rotary Club de Terrassa premiat amb 3.000€.

El dia 11 de juny de 2013 s’ha lliurat el premi anual “Joves per Terrassa” al Projecte TU TRIES, Associació de lleure per persones amb diversitat funcional que té l’objectiu i la voluntat, dels voluntaris que integren l’associació, de donar una opció de lleure a persones amb discapacitat intel·lectual de Terrassa i rodalies, d’edats compreses entre els 4 i els 70 anys.invocacio macer premi joves 2013

La junta del Rotary Club de Terrassa, constituïda com a jurat del Premi, ha decidit concedir la totalitat del Premi Joves per Terrassa, en la seva 17ena Edició, dotat amb la quantitat de 3.000 euros, i que compta amb el patrocini de El Corte Inglés, a la candidatura del projecte TU TRIES.

Amb la concessió d’aquest premi s’hadircurs president premi joves 2013 volgut donar recolzament a una iniciativa de recent creació amb l’objectiu d’ajudar a consolidar-la i encoratjar a altres grups a que presentin els seus projectes solidaris en properes edicions d’aquest Premi dirigit als joves, que ja està plenament consolidat dins de la nostra ciutat.

Les tres integrants que van fundar aquesta associació sense ànim de lucre són: la Nausica Garcia, la Cristina Pozo i la Mishel Ramos, que han expressat la seva voluntat de “destinar l’import del premi a finançar els serveis de tardes i les matinals” i han indicat que “aquest premi ens ajudarà a poder impulsar amb més força el nostre projecte Tu Tries”.lectura acte concessió premi joves 2013

El Rotary Club de Terrassa vol felicitar als guanyadors d’aquesta edició, així com a la resta de finalistes i participants, i molt especialment als joves que han col·laborat en ells, i els vol animar a que continuïn en la seva tasca vers els qui més ho necessiten i que si ho desitgin s’animin a preparar ja la seva candidatura per l’edició de l’any vinent.

L’acta ha estat tancat per el Tinent d’alcalde de l’Àrea d’Hisenda i Serveis Generals de l’Ajuntament de discurs tu tries premi joves 2013Terrassa, Sr. Alfredo Vega que ha estat acompanyat a la taula presidencial per destacats representants del Districte 2202 de Rotary Espanya.

El diploma acreditatiu als guanyadors i als finalistes ha estat lliurat pel representant de l’entitat patrocinadora, Sr. David Rodríguez, de El Corte Inglés conjuntainteract i rotaract premi joves 2013ment amb el president del Rotary Club de Terrassa Sr. Josep Rifà.

Destaquem la presencia dels representants del Rotaract Vallès i de l‘Interact Terrassa.

premi joves per terrassa 2013 c discurs alfredo vega joves per terrassa discurs premiats joves per terrassa 2013 premiats amb rotaract joves 2013

taula preimi joves 2013 a taula preimi joves 2013 b taula preimi joves 2013 c taula preimi joves 2013 d

taula preimi joves 2013 e taula preimi joves 2013 f taula preimi joves 2013 h taula preimi joves 2013 i


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: