Enviat per: SRC | 16 Juny, 2013

Èxit en el dinar de germanor del Rotary a Navarcles


grup rotary a les 7 tines1L’excursió ha començat en el pàrquing del Monestir de Sant Benet de Bages.

Vint adults més l’Arnau, net del Bellido, hem agafat el camí que surt al final del pàrquing i que ressegueix el riu Llobregat que d’entrada ens queda a la nostra esquerra. parquing monestir sant benetDeixant el Monestir a la dreta hem resseguit l’amplia pista fins arribar a un pont que travessa el riu. Nosaltres no hem agafat el camí de l’esquerra, que travessa el riu i que és més ample, sinó que hem seguit el que queda just al nostre davant. cami de les tines 1En aquesta zona hem trobat una gran quantitat de papallones i més endavant hem deixat a la dreta una antiga cabana de pedra seca i desprès el camí ha girat cap a la dreta per travessar per uns passera un afluent del Llobregat. Aviat hem trobat a la nostra esquerra una resclosa amb un bonic salt d’aigua. Del costat de la resclosa papallonessurt un canal d’aigua que serveix per alimentar les turbines d’una antiga fàbrica. Just quan el camí travessa esmorzar rotary3el canal d’aigua ens hem aturat per esmorzar protegits per l’ombra d’uns grans pins. Desprès hem travessat el pont i ens hem dirigit a una zona coneguda com els “ulls del Llobregat” i que ara es pot travessales 7 tinesr per una ample passera. El riu ens queda a la dreta i seguint per la pista aviat hem arribat  a un trencall en que es pot observar un camí que s’enfila a l’esquerra i que porta a les “7 tines”, en un paratge molt bonic.

Desprès de fer les fotos de la colla hem desfet el camí per tocami de tornada al monestir de sant benetrnar al pàrquing del Monestir tot i que la tornada ha estat molt més dura, degut a la forta solejada que ens ha caigut a sobre. Finalment els primers que hem arribat als cotxes hem anat amb ells a buscar els que havien patit més la forta calor de la caminada. Tots junts amb els cotxes hem anat fins a Navarcles ue queda a poc més de 5 minuts de distància. Aquí hem anat a dinat dinar germanor rotary 2013aa la Fonda Muntané on hem gaudit d’un dinar molt ben cuinat i d’una excel·lent companyonia entre tots els que hem pogut celebrar aquest dinael llobregat 1r de final de curs del Grup Excursionista del Rotary Terrassa.

Destaquem el sentit discurs del Josep Puy i la bona organització de l’excursió per part del nostre guia, en Raimon Sellarés.

ruta a les 7 tines monestir sant benet cabana de pedra seca esmorzar rotary2 esmorzar rotary1 passera del llobregat 1 grup rotary a les 7 tines2 la resclosa dinar germanor rotary 2013b dinar germanor rotary 2013c


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: