Enviat per: SRC | 19 Juliol, 2013

Sopar solidari de fi de Curs del Rotary de Terrassa


DSC_0390El Rotary Club de Terrassa ha celebrat el seu tradicional sopar de fi de curs, enguany més solidari que mai. Davant l’actual situació que viu la nostra societat,  el Club ha decidit donar el 50% de l’import del sopar al Banc d’Aliments “El Rebost” de Terrasssa.

A la iniciativa s’hi ha sumat el Restaurant Can Solà del Pla, qui ha fet possible augmentar molt més la quantitat recaptada. El total el publicarem en els propers dies.

Durant el sopar s’ha procedit a l’habitual renovació de la Junta del Club, essent nombrats: Serafí Gàzquez com a nou President pel curs 2013-14, Nuri Escudé com a secretaria i Josep Munné com a Tresorer, entre els càrrecs més destacats.

D’altra banda, s’ha agraït als socis les tasques desenvolupades al llarg de l’any amb un obsequi: Baltasar Pineda, per l’organització de la sortida 4×4; Àngel Morillas, pel seu cèlebre Curs d’Art; Jordi Baldó, per la seva contribució en la realització del Monument al Petit Príncep; Enric Mata per el projecte SEJOV i finalment Raimon Sellarès per l’organització de les excursions mensuals del club.

Finalment s’ha lliurat el Premi Paul Harris de Rotary International al soci Santi Rius per la seva tasca desenvolupada en els darrers 6 anys al servei al Club. La distinció ha estat lliurada pel President sortint, Josep Rifà, i el Responsable del Club en la Fundació Rotaria, Àngel Morillas.

canvi presidenciaDesprès d’una foto amb tots els assistents i del lliurament d’uns obsequis – productes Skeindor, llibre amb recull de fotos de l’any y un mocador de seda solidari -, s’ha tancat l’acte protocol·lari amb els discursos dels presidents sortint i entrant (aquí podeu veure els seus discurs en format pdf: Discurs Final de Curs 2012-2013 Discurs President Rotary curs 2013-2014). El nou president ha destacat la seva voluntat de enfortir els lligams d’amistat entre els membres del Club.

La vetllada ha seguit amb l’actuació d’un mag i amb la degustació d’un cremat, que com cada any ha realitzat de forma magistral en Ramon Guinjoan.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: