Enviat per: SRC | 16 Octubre, 2013

Propera conferència de Josep Munné (Germans Boada)


rubi germans boadaEl proper dimarts dia 29 d’octubre, gaudirem del nostre soci en Josep Munné que ens explicarà com l’empresa en la qual ell treballa, Germans Boada SA, dedicada a fabricar eines per a la construcció i inventora del tallador de rajoles RUBÍ, està gestionant la crisi de la construcció mitjançant diferents accions, com la internacionalització, el desenvolupament de nous productes i els canvis en la gestió organitzativa i de RRHH.

Ens acompanyaran en el sopar la resta de membres del equip de Direcció General de Germans Boada que, junt amb ell, estan duent a terme tota una bateria de polítiques enfocades a assolir els reptes plantejats. http://www.rubi.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: