Enviat per: SRC | 29 Octubre, 2013

Plenari 08-10: conferencia de Josep Comerma sobre Egiptologia


Foto Plenari Comera El macer dona la benvinguda a tots els presents, al ponent, Josep Comerma i a la seva senyora.
La secretaria, comenta la propera excursió del dia 19 d’octubre, el acord de participació del programa d’intercanvis, el 20è aniversari de del club Rotary Barcelona 92, del 25è del club Rotary de Valls i del sopar de Oncolliga que serà el 7 de novembre i dona pas a la conferencia amb en Josep Comerma.

Primer adreça unes paraules de comiat, ja que és dona de baixa del nostre club, tot agraint a tots els socis pels anys que ha estat entre nosaltres concretament uns 12, ja que sempre s’ha trobat molt ben acollit. Et fet és que ja feia un parell d’anys que no podia venir de formar activa i, per aquest motiu, ha decidit tancar una etapa per començar uns nous reptes, en bona part enfocats a l’objecte de la conferència d’aquesta nit.

Foto Plenari Comerma2Ha començat explicant que ell pertany a la Societat Catalana de Egiptologia, i que ara comença un nous curs a la Universitat per poder aprendre més sobre aquest tema. En el decurs de la seva presentació ens ha parlat de les excavacions de la zona de Oxirrinco, que és una zona de comerç molt important i en les que ens ha mostrat imatges de les diferents excavacions que s’hi han dut a terme en els darrers anys. També ha fet menció al museu de Montserrat que, apart de la col·lecció de pintura catalana, disposa d’una més que notable col·lecció egípcia.

Al finalitzar la seva intervenció el president li dona les gracies per tot el que ha aportat al club.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: