Enviat per: SRC | 10 Març, 2014

Fòrum Rotary amb Jaume Guardiola – “Expectatives Econòmiques i sector bancari”


INVITACIO JAUME GUARDIOLAEn un acte obert a tots els terrassencs, el proper dimarts dia 11de març el Rotary Club de Terrassa organitzarà un sopar Fòrum, amb el Sr. Jaume Guardiola sota el títol: Expectatives Econòmiques i sector bancari.

El Sr. Jaume Guardiola és conseller delegat del Banc de Sabadell i ha estat la major part de la seva carrera professional en el sector bancari, primer en el BBVA, entitat en la que va ser el tercer executiu i a partir del any 2007 va incorporar-se al Banc de Sabadell.

Aquest sopar se celebrarà a les 9 del vespre al Restaurant Hostal del Fum, ubicat a la Carretera de Montcada numero 19. Les persones interessades en assistir poden confirmar la seva assistència al correu rotaryterrassa@gmail.com, o al telèfon 682594028, donat que les places son limitades. El preu del sopar és de 25€.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: