Enviat per: SRC | 12 Març, 2014

Fòrum amb el senyor Jaume Guardiola, Conseller Delegat de Banc Sabadell


Foto Fòrum Jaume Guardiola 1 El senyor Jaume Guardiola, Conseller Delegat de Banc Sabadell, va començar la conferència en el context del Fòrum organitzat per el Rotary Club de Terrassa, parlant de les perspectives econòmiques  per a l’any 2014. Segons el seu punt de vista la recuperació econòmica s’està  afermant a Espanya, tal com reflecteixen diferents indicadors  de l’activitat, fonamentada en un context financer més favorable. Per a ell la fase aguda de correcció dels desequilibris ha quedat enrere, malgrat que encara persisteixen factors negatius. La millora de l’activitat fa pensar que tindrà continuïtat a partir d’ara.

A continuació es va referir al sistema financer espanyol i al crèdit bancari. Va afirmar que el procés de reestructuració del sistema financer espanyol ha conclòs juntament amb el programa d’ajuda a la banca amb un esforç enorme de sanejament del sistema. Com a resultat, el mapa del sector bancari espanyol ha canviat radicalment. Les actuacions que s’han portat a terme han afavorit la reestructuració del sistema, cap a una concentració més gran i amb entitats més solvents. Va destacar que Banc Sabadell ha estat un actor destacat en la reestructuració del sistema financer.

D’altra banda, va afirmar que l’activitat creditícia s’està normalitzant a Espanya i la millora cíclica donarà suport a la demanda de crèdit.

Foto Fòrum Jaume Guardiola 2La tercera part de la seva exposició va dedicar-la a parlar del Banc Sabadell i de com ha gestionat la crisi, aprofitant les oportunitats i centrant-se en l’enfortiment del balanç, tot això sense menystenir el creixement orgànic, política que ha portat el Banc a protagonitzar un salt en dimensió sense precedents.

Segons ell el Sabadell ha assolit un perfil de banca universal amb notorietat a tot el territori nacional, una àmplia base de clients i unes quotes de negoci que  reflecteixen una presència significativa que es fa palesa amb una extensa xarxa d’oficines. Posà l’accent en el fet que a Espanya és líder en el segment d’empreses i també és referència en el negoci internacional on és present en el 25% de les operacions.

Va cloure la intervenció anunciant que aquest any endeguen un nou pla estratègic 2014-2016 en el que s’han fixat uns objectius molt ambiciosos i la creació de les capacitats per impulsar el procés d’internacionalització.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: