Enviat per: SRC | 6 Mai, 2014

Crònica de l’excursió en 4×4 del Rotary als Ports de Beseit


IMG_5731En Baltasar Pineda, ens explica que: Aquest any l’excursió en 4×4 ha començat el dia 1 de maig del davant de l’Hotel Cándido, i hem seguit la ruta fins a Gandesa. Desprès en direcció a Prat de Compte hem agafat una pista que ens ha dut a dalt del Tossal d’en Grilló (1.072 m) per fer-hi una passejada. Desprès hem baixat cap a Bot on hem dinat a Can Josep. A la tarda hem anat a Horta de Sant Joan per instal·lar-nos a la Fonda Miralles. Més tard ens hem acostat a les Roques de Benet per fer una caminada abans de tornar a sopar a la fonda.IMG_5571

El dia 2 de maig hem anat fins a Beseit passant per Vall de Roures. Aquí hem agafat una pista fins al Pla de la Mina, on hem fet l’excursió del Parrissal, seguint l’engorjat del riu Matarranya. De tornada hem visitat Beseit i hem anat a dinar a Vall de Roures, a l’hotel Fuente del Miró.

A la tarda hem agafat la pista dels Ports fins les runes del Mas de Lliberós, per fer una passejada pels Estrets d’Arnes. HIMG_5722_IMG_5723em finalitzat el dia amb una breu visita a Arnes i el sopar a la Fonda.

IMG_5674El dissabte 3 de maig hem tornat a Beseit per fer la travessa de Beseit a Mont Caro i hem finalitzat fent el dinar al Restaurant del Port, que està al costat del Refugi del Caro. Després de dinar hem pujat al Mont Caro (1.442 m) i desprès hem baixat fins a Roquetes i finalment a Horta de Sant Joan, on hem visitat el Convent de Sant Salvador, al peu del Tossal d’Horta.IMG_5592

El diumenge 4 de maig hem anat cap a Peñarroya de Tastavins per visitar el Santuari de la Vírgen de la Fuente. Aquí hem agafat una pista fins al poble de Fredes, les Roques de Masmut, al Mas de Mata-raboses i a la carena del Tossal de l’Hereu (1.321 m). D’aquí hem baixat fins a Fredes, el Molí de l’Abad per seguir fins a la Sènia per tornar desprès de dinar cap a Amposta, on per l’autopista hem tornat a Terrassa.

IMG_5602Podem afirmar que la sortida 4×4 ha estat un èxit amb la participació de 24 persones en total. El temps ha estat formidable, amb algunes boires, però molt adequat per fer aquesta sortida què, gràcies a la puntualitat i entusiasme dels participants, va complir el programa previst fil per randa.

IMG_5568 IMG_5574 IMG_5585 IMG_5593 IMG_5596 IMG_5611 IMG_5618  IMG_5657 IMG_5677 IMG_5705 IMG_5717  IMG_5739 IMG_5749 IMG_5649_IMG_5651A IMG_5751 IMG_5757 IMG_5779 IMG_5776  IMG_5811 IMG_5814 IMG_5820


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: