Enviat per: SRC | 11 Juny, 2014

Lliurament de 2500 € a El Rebost per part del Rotary Club de Terrassa


Foto Donatiu Rebost juny 2014El Rotary Club de Terrassa ha lliurat 2500 € a El Rebost de Terrassa, per tal de col·laborar amb la important tasca social que du a terme a la nostra ciutat de donar una ajuda alimentaria a una gran quantitat de famílies en risc de pobresa.

Els diners que s’han entregat provenen de dues fonts; una part anava destinada a sufragar la Fundació Rotaria, amb seu als Estats Units i l’altre part és l’excedent de diners que una part dels socis del Club han obtingut en l’organització d’una activitat lúdica que duen a terme cada any.

Rotary Club de Terrassa, compromès amb la nostra ciutat, creu que aquests fons són més necessaris que mai a casa nostra i per això ha pres aquesta decisió.

Una delegació del Rotary, amb el seu president Serafí Gàzquez, el tresorer Josep Munné, la secretaria Nuri Escudé i el vocal Ramon Guinjoan, ha visitat les instal·lacions de El Rebost de Terrassa per fer el lliurament del xec.

La tasca de El Rebost i de les institucions que el conformen és immensa però només arriba on arriba i queden moltes coses per fer en la nostra societat per tal que aquesta sigui més justa i solidària.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories