Enviat per: SRC | 18 Juliol, 2014

Fotografies i Discursos del sopar de final de curs


foto grupCom és habitual en el nostre Club, us deixem els discursos del President sortint, Serafí Gàzquez i del nou president, Jaume Suana en format PDF, per si els voleu descarregar o llegir:

I aquí teniu el recull fotogràfic que en va fer el Sebastià Codina:

coctel 1 coctel 2 coctel 3 coctel 4 coctel 5 coctel 6 coctel 7 coctel 8 coctel 9 agraiment concert nadal agraiment curs d'art agraiment excursio 4x4 agraiment grup excursions obsequis agraiments club canvi macer detall sala sopar 1 detall sala sopar 2 detall sala sopar 3 discurs president sortint serafi 2 discurs president sortint serafi intercanvi banda presidents lectura intercanvi banda presidents intercanvi pin presidents discurs president suana discurs president suana 2 nou macer i junta nova junta cremat 1 cremat 2 mariners de riera 1 mariners de riera 1 mariners de riera 2 mariners de riera 3 habaneres 1 habaneres 2 foto grup esquerra foto grup dreta foto grup sopar rotary1

Aquí teniu les fotos dels assistents al sopar:

parelles 1 parelles 2 parelles 3 parelles 4 parelles 5 parelles 6 parelles 7 parelles 8 parelles 9 parelles 10 parelles 11 parelles 12 parelles 14 parelles 15 parelles 16 parelles 17 parelles 18 parelles 19 parelles 20 parelles 21 parelles 22 parelles 23 parelles 24 parelles 25 parelles 26

 

 


Respostes

  1. Quin goig veure-os i quin esperonament per a nosaltres, per la vostra tasca… Un record molt cordial des de Lleida


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: