Enviat per: SRC | 17 Juliol, 2014

Jaume Suana nomenat nou president en el sopar de fi de curs 2013-14


jaume suana sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 1En el decurs del sopar de fi de curs, organitzat pel nostre club al restaurant Can Vinyers de Matadepera, es va procedir al canvi de president, essent nomenat en Jaume Suana com a nou president del club per l’exercici 2014-15, tot presentant la nova Junta del Club. recepcio sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 3També es va anunciar el nou president electe pel curs 2015-16 en Josep Puy.

A l’Àngel Morillas, Baltasar Pineda, Jordi Figueras, Raimon Sellarès i Santi Rius se’ls va agrair la seva participació en l’organització del curs d’art, sortida 4×4, concert de Nadal i les excursions a Sant Llorenç, amb un obsequi del club i també es va destacar al treball dels membres de la Junta, que han permès organitzar totes les activitats del Club durant el passat curs.canvi presidencia sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 2

Als assistents se’ls va obsequiar amb un llibret amb el recull de les fotografies del curs, uns detalls de la Carme Espí i de la firma Skeyndor i una rosa de la Fupar. Destaquem que una part de l’import del sopar s’ha destinat a ajudar a El Rebost.

El habaneres sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 1sopar, destacat per la seva qualitat per bona part des assistents, es va tancar amb l’actuació del Grup d’Havaneres Mariners de Riera, en el que hi participa el nostre soci Joan Castelló i amb un cremat realitzat com sempre per en Ramon Guinjoan.

En els propers dies penjarem al blog el discurs del president sortint Serafí Gàzquez i del nou president Jaume Suana.

Igualment penjarem el recull fotogràfic oficial, realitzat per el Sebastià Codina.

sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 3 sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 2 sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 1 serafi sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 1 recepcio sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 6 recepcio sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 5 recepcio sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 4 recepcio sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 2 recepcio sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 1 habaneres sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 4 habaneres sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 3 habaneres sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 2 canvi macer sopar fi de curs 2014 rotary terrassa 1


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: