Enviat per: SRC | 22 Octubre, 2014

L’actriu Archie Panjabi en el Dia Mundial contra la Polio 2014


panjabiEl dia 24 d’octubre es celebra el dia internacional de la Polio i un any més el Rotary Club de Terrassa vol recordar la lluita que des de fa molts anys s’està duent a terme per aconseguir la eradicació plena en tots els països del món. “Estem molt a prop d’aconseguir-ho però els conflictes armats en algunes zones dels països més castigats impedeixen realitzar les vacunacions massives que són la base per aconseguir que no sorgeixin més casos de Polio“.end polio

Rotary va començar les seves campanyes de vacunació l’any 1970 a les Filipines i des de llavors no ha deixat mai de fer-ho. La iniciativa mundial per la eradicació de la Polio encapçala la lluita contra aquesta malaltia i els seus integrants són Rotary International, UNICEF, Els Centres d’Estats Units pel Control i la Prevenció de Malalties, La Fundació Bill i Melinda Gates, a més dels governs nacionals i milers de persones voluntàries i entitats a tot el món.

Aquest any l’actriu Archie Panjabi, guanyadora un premi Emmy i ambaixadora de Rotary per la eradicació de la polio a dit: “Als 10 anys a l’India, quan anava de camí a l’escola, veia a nens més petits que jo amb les extremitats deformades pidolant pel carrer i se’m trencava el cor quan els mirava”. Ja de gran vaig decidir ajudar a Rotary en la seva lluita ja que penso que si entre tots hi posem una mica de la nostra part podrem esborrar aquest mal de la terra per sempre més”.IniciativaMundial contra la Polio

El Rotary Club de Terrassa segueix aportant cada any la seva ajuda solidaria en les campanyes de lluita contra la Polio i convida a tots els terrassencs que els donin suport quan organitza qualsevol acte públic, ja que els fons que l’entitat recull sempre es destinen al 100% a causes solidaries tant locals com internacionals.

Nota: En la fotografia podem veure Archi Panjabi (dreta) en ‘acte de la presentació de la campanya d’aquesta any al costat de l’actriu canadenca Jennifer Jones que va exercir de moderadora.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: