Enviat per: SRC | 30 Octubre, 2014

Excursió del Rotary Terrassa al Congost de Montrebei


foto 2El Rotary Club de Terrassa organitza una excursió al Parc Astronòmic del Montsec i al Congost de Montrebei els dies 21 i 22 de novembre de 2014.

Sortida divendres 21: A les tres de la tarda, de davant de l’Hotel Don Cándido, amb els cotxes particulars, en direcció a Àger.  Arribant a Àger, continuarem uns pocs quilòmetres fins el Parc Astronòmic del Montsec, on tindrem reservada una visita guiada de dues hores, de 6 a 8 del vespre, destinant una hora a observacions astronòmiques.

El Parc Astronòmic del Montsec, és el millor de Catalunya i un dels millors d’Europa, degut a la qualitat de l’atmosfera de la Serra del Montsec. Després de la visita al Parc, tornarem enrere 23 Km, per anar al Monestir de les Avellanes, a sopar i dormir, ja que al propi Monestir dels Germans Maristes, l’hostatgeria és un hotel de 3***.

Dissabte 22: Després d’esmorzar, a les nou del matí, marxarem altre cop cap a Àger, aparcant al Càmping d’Àger. En aquest punt uns vehicles ens portaran fins l’ermita de la Pertusa (674 m) per iniciar a peu, en sentit nord, el camí del Congost de Montrebei.

Aquells que, estant interessats en l’excursió, no hagin pogut marxar el divendres poden venir el dissabte matí, arribant al Monestir de les Avellanes a les nou del matí. De Terrassa al monestir hi ha 147 Km, unes dues hores.

L’explicació de l’excursió i del que s’hi pot veure us la deixem en aquest document: EXCURSIÓ DEL ROTARY CLUB TERRASSA AL PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC I AL CONGOST DE MONTREBEI

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: