Enviat per: SRC | 17 Novembre, 2014

Fotografies de la Visita a Sant Pau


panoramica sant pau 1El Rotary Club de Terrassa ha fet una visita guiada al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona, obra en bona part de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner que el va construir entre 1902 i 1930 i actualment està considerada com l’obra cabdal del modernisme català i està declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1997.

Aquí us deixem un recull de les fotografies que vàrem fer:

sant pau entrada visita sant pau 1 visita sant pau 2 visita sant pau 4 visita sant pau 5 visita sant pau 5a visita sant pau 6 visita sant pau 7 visita sant pau 8 visita sant pau 9 visita sant pau 10 visita sant pau 11 visita sant pau 12 visita sant pau 13 visita sant pau 14 visita sant pau 15 visita sant pau 16 visita sant pau 17 dialeg de genis detall 1 sant pau sant pau pabello antic

Panoràmiques:

panoramica sant pau 2 panoramica sant pau 3 panoramica sant pau 4 panoramica sant pau 5 panoramica sant pau 6 panoramica sant pau 7


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: