Enviat per: SRC | 24 Novembre, 2014

Fotos de la Sortida del Rotary Terrassa al Congost de Montrebei


Rotary Terrassa a l'ermita2El Rotary Club de Terrassa ha realitzat una sortida al Parc Astronòmic del Montsec i al Congost de Montrebei i aquí us deixem unes imatges que mostren l’espectacularitat d’aquest indret de Catalunya.

Breu crònica: La sortida va començar al Parc Astronòmic del Montsec, on vàrem fer una visita guiada i que va finalitzar amb unes interessants observacions astronòmiques. El Parc Astronòmic del Montsec està considerat el millor de Catalunya i un dels millors d’Europa, degut a la qualitat de l’atmosfera de la Serra del Montsec.  Un cop finalitzada la visita vàrem anar a sopar i dormir a l’hostatgeria del Monestir de les Avellanes, regentat pels Germans Maristes.

L’endemà ens vàrem dirigir a Àger, on amb uns cotxes 4×4 ens varen traslladar fins a l’ermita de la Pertusa cami del congost5(674 m) on a peu vam començar l’excursió per l’espectacular Congost de Montrebei. Desprès de travessar el darrer pont penjat i arribar a l’aparcament que hi ha prop de la població de Pont de Montanyana, els 4×4 ens van dur a dalt de la serra del Montsec per observar una de les millors vistes del Pirineu. Posteriorment ens van baixar al càmping d’Ager per fer el dinar i poder tornar a casa a una hora prudencial.

Un total de 21 persones van poder fer la travessia de l’ermita de la Pertusa a l’aparcament de la Masieta, si bé amb més temps que l’indicat a les guies. Només el propi organitzador, en Baltasar Pineda, per una inoportuna lesió de darrera hora no va poder fer la caminada.  Us mostrem aquí una tria de les fotos que s’hi van fer:

Monestir de les Avellanes Parc Astronòmic de Catalunya IMG_7883 Observatori Astronòmic Joan Oró Alsamora Embassement de Canyelles colors de tardor al congost3 paisatge al congost 1 tall del congost1 tallat del congost cami del congost1 cami del congost2 cami del congost3 tallat del congost2 cami del congost34 caminant per l'embassament 1 mirall de l'embassament travessant el pont penjat1 travesant el pont1 inici del congost Dinar al Càmping d'Àger1 Dinar al Càmping d'Àger2

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: