Enviat per: SRC | 1 Desembre, 2014

El Rotary Terrassa en el concert de Prodis


Concert Prodis Gossos3Uns representants del Rotary Club de Terrassa han estat presents al Concert ofert per l’entitat PRODIS al Centre Cultural de la Fundació Caixa de Terrassa el divendres 28 de novembre.

El Concert ha comptat amb la participació solidària del grup Els Gossos que han ofert una extraordinària selecció dels seus èxits més recent, incloent al final la coneguda cançó “Corren” que ha estat cantada per tots els assistents.

PRODIS Fundació de Terrassa és una entitat que contribueix a crear benestar i qualitat de vida a les persones amb discapacitat i a la que aquest any el Rotary Club de Terrassa hi destinarà l’import que s’aconsegueixi en el seu Tradicional Concert de Nadal de Sant Pere que es farà el proper dia 11 de desembre a les 20:30 hores.

Concert Prodis Gossos1 Concert Prodis Gossos2 Concert Prodis Gossos4


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: