Enviat per: SRC | 12 Desembre, 2014

Èxit del Concert de Nadal del Rotary Club Terrassa


concert nadal rotary 2014 actuacio3Una inèdita adaptació de dues sardanes terrassenques per part de l’organista Sr. Jordi Figueras i una espectacular interpretació dels components de Gospelins Terrassa han omplert completament el recinte de l’església de Sant Pere.

S’ha celebrat un any més el ja Tradicional Concert de Nadal Solidari del Rotary Club de Terrassa a les esglésies de Sant Pere. Aquest any el concert ha estat interpretat per en Jordi Figueras a l’orgue i el cor Gospelins Terrassa.

concert nadal rotary 2014 aDestaquem que les dues sardanes adaptades i interpretades per primera vegada en orgue per el mestre Jordi Figueras han estat la sardana “Terrassa, Seu d’Ègara” del mestre Joan Lluís Moraleda i la sardana “Ressons d’Ègara” d’en Josep Freixes.

Gospelins Terrassa, cor de l’Institut Terrassa, amb més 60 cantants han estat dirigits amb un destacat entusiasme per l’Alicia Rey i han estat acompanyats per els músics Oriol López al piano, l’Ana Moya al violí i el Ruben Sánchez al baix.

concert nadal rotary 2014  pnoramica

Una gran assistència de més de 200 persones ha permès veure la totalitat del recinte ple. La quantitat recaptada amb la venda de les entrades del concert, es calcula que seran uns 1.150 €, serà destinat íntegrament a l’entitat Prodis Fundació Terrassa, que contribueix a crear benestar i qualitat de vida a les persones amb discapacitat.

concert nadal rotary 2014 discursEl President del Rotary Club, en Jaume Suana, desprès de demanar un minut de silenci per les 2 víctimes ventada que ha sofert la ciutat, s’ha adreçat als assistents tot recordant la importància que té la continuïtat d’aquest acte que el Rotary Club organitza cada any i que serveix per ajudar a diferents projectes solidaris, tot agraint als present la seva assistència.

En el seu parlament ha agraït a la Parròquia de Sant Pere que cada any cedeix l’església per poder allotjar aquest concert, al concert nadal rotary 2014 actuacio4Jordi Figueras per la voluntat d’organitzar-lo i d’interpretar les dues sardanes a l’orgue, al Grup Gospelins i als músics que els han acompanyat per actuar de forma totalment altruista, al Jaume Gàzquez per esponsoritzar tota la comunicació i que aquest any, per primera vegada, a utilitzat el format de punt de llibre col·leccionable com a programa de mà i a diversos socis del Club que amb la seva dedicació i treball han fet possible aquest Concert.

concert nadal rotary 2014 venda concert nadal rotary 2014 actuacio1 concert nadal rotary 2014 actuacio2 concert nadal rotary 2014 e concert nadal rotary 2014 interior concert nadal rotary 2014 public concert nadal rotary 2014 f concert nadal rotary 2014 c concert nadal rotary 2014 actuacio5


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: