Enviat per: SRC | 13 Desembre, 2014

El Pessebre del Rotary Club de Terrassa al camí del Turó Roig


colla rotary pessebre1El dia de Santa Llúcia ha estat el triat per el grup excursionista del Rotary Club de Terrassa per anar a posar el tradicional pessebre de l’entitat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac.

Malauradament aquesta setmana tot el Vallès ha sofert els estralls d’unes fortes ventades que han superat els 135 quilometres per hora i que han deixat arrasades moltes zones de bosc, especialment de pi, que és l’arbre que sofreix primer els embats del vent degut al seu arrelament superficial.

IMG_8294Us podem informar que la part de la Serra de l’Obac ha sofert en menor mesura i el bosc està prou bé i per això no hem modificat els plans inicials i hem instal·lat el pessebre al costat del camí que va de l’Obac Vell al Turó Roig.

construint el pessebreL’obra ha anat a càrrec del Jordi Baldó, que com expert constructor ha dissenyat un pessebre molt bonic amb 3 terrasses i que situat a la banda dreta del camí permet observar-lo amb molta facilitat tant per la gent gran com pels menuts. Els demés l’hem ajudat aportant-li els materials que ens demanava: pedres, herbes o troncs. detall pessebreDestaquem que en la seva construcció només hem emprat materials dels rodals, sense fer malbé cap planta. Al costat hi hem deixat una llibreta perquè tots el que el visiteu hi pugueu deixar el vostre missatge.

Aprofitat l’avinentesa hem celebrat aquesta trobada tot compartint una mica de torrons, neules i moscatell. I, per finalitzar la matinal, hem decidit continuar fins el IMG_8307Turó Roig per fer-nos una fotografia de grup (lloc on ens hem retrobat amb el Joan Cadafalch que venia amb el seu fill) i desprès hem retornat fins a l’aparcament, donant la sortida per finalitzada.

El Grup excursionista del Rotary Club de Terrassa us desitja a tots unes Molt Felices Festes !

IMG_8287 La Roca Foradada grup montserrat IMG_8283 IMG_8295 esmorzant pessebre 2 esmorzant pessebre 3 fotografiant el pessebre pessebre rotary 2014 esmorzant pessebre 1 IMG_8288 El Paller, la Roca Salvatge i Castellsapera jordi baldo colla al turo roig turo roig IMG_8289 Castellsapera i el Turó Roig


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: