Enviat per: SRC | 30 Desembre, 2014

Fotos sopar de Nadal 2014


sopar nadal rotary terrassa president2En el decurs del sopar de Nadal d’aquest any, a més del tradicional discurs del president Jaume Suana, es va presentar la nova edició del Curs d’Art per part de l’Àngel Morillas i la proposta de sortida 4×4 per part del Baltasar Pineda.

Els socis del club van participar aportant joguines per la campanya “cap nen sense una joguina” de la Creu Roja de Terrassa i també sopar nadal rotary terrassa nadales1van realitzar una aportació solidaria, que enguany es destinarà al Banc d’Aliments El Rebost de Terrassa.

El sopar es va finalitzar amb la tradicional cantada de nadales, aquest any dirigides per el Joan Castelló.

sopar nadal rotary terrassa macer sopar nadal rotary terrassa president sopar nadal rotary terrassa 4x4 sopar nadal rotary terrassa curs art sopar nadal rotary terrassa 1 sopar nadal rotary terrassa 2 sopar nadal rotary terrassa 3 sopar nadal rotary terrassa 4 sopar nadal rotary terrassa 4x4 sopar nadal rotary terrassa 5 sopar nadal rotary terrassa 6 sopar nadal rotary terrassa 8 sopar nadal rotary terrassa 9 sopar nadal rotary terrassa 10 sopar nadal rotary terrassa 11 sopar nadal rotary terrassa 12 sopar nadal rotary terrassa 13 sopar nadal rotary terrassa 14 sopar nadal rotary terrassa 15 sopar nadal rotary terrassa 16 sopar nadal rotary terrassa 17 sopar nadal rotary terrassa 18 sopar nadal rotary terrassa 19 sopar nadal rotary terrassa 20 sopar nadal rotary terrassa 21 sopar nadal rotary terrassa 22 sopar nadal rotary terrassa 23 sopar nadal rotary terrassa 24 sopar nadal rotary terrassa 25 sopar nadal rotary terrassa 26 sopar nadal rotary terrassa 27 sopar nadal rotary terrassa nadales2 sopar nadal rotary terrassa nadales3 sopar nadal rotary terrassa recapta1 sopar nadal rotary terrassa recapta2 sopar nadal rotary terrassa recapta3 sopar nadal rotary terrassa 29 sopar nadal rotary terrassa 30 sopar nadal rotary terrassa joguines


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: