Enviat per: SRC | 31 Desembre, 2014

El Rotary ajuda a la campanya “cap nen sense una joguina” de la Creu Roja


joguines creu roja rotary terrassa 2Un any més el Rotary Club de Terrassa ha fet la seva aportació de joguines noves per la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja, “cap nen sense una joguina”.

En Ramon Guinjoan i en Santi Rius, en representació dels socis del Club, han lliurat les més de 50 joguines noves, aportades per els membres del club durant el tradicional sopar de Nadal, als representants locals de la Creu Roja en el punt de recollida situat en els soterranis del Recinte Firal de Terrassa.

El Rotary Club de Terrassa voldria aprofitar l’ocasió per recordar a tota la ciutadania de Terrassa de la necessitat de portar joguines noves a la Creu Roja i també de l’especial mancança de material escolar que tenen per la campanya d’enguany. En tots els lots que es preparen s’hi afegeix aquest material bàsic i que consisteix en coses tant senzilles com estoigs de colors, llapis, gomes, llibretes, etc.joguines creu roja rotary terrassa 6

En la mateixa visita que vàrem fer a les instal·lacions, cedides per l’Ajuntament de Terrassa, vàrem poder comprovar que també els mancaven piles per les joguines ja que molta gent oblida aquest detall tant important i en una decisió in-situ els vàrem aportar immediatament més de 500 piles perquè puguin lliurar les joguines amb elles.

joguines creu roja rotary terrassa 5També voldríem fer una crida a la ciutat, entitats, ajuntament o particulars perquè intentin cercar o cedir un espai per la recollida de joguines que sigui més adient ja que els soterranis del Recinte Firal creiem que no reuneixen les condicions apropiades per aquest tasca.

Volem felicitar a la Creu Roja i als voluntaris que aporten el seu temps i esforç per la tasca que estan fent aquest dies i els volem recordar que el Rotary Club de Terrassa ha estat i seguirà estant al seu costat cada any en aquesta campanya que porta tants somriures als nens que més ho necessiten.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: