Enviat per: SRC | 5 Març, 2015

Fotografies de la visita de Don EDI al Rotary Terrassa


don edi 3 El dibuixant i humorista Don EDI ha estat convidat al Rotary Club de Terrassa i ha desenvolupat una xerrada a l’entorn de “L’humor“.
Eduard Torres, que signa amb el pseudònim de Don Edi, ha indicat que l’humor aquí a Espanya no falla mai. També ens ha explicat que un dia un reporter del Diari Terrassa al setembre del 1972 li va dir que havia plegat la persona que els hi feia els acudits i que si ho volia fer ell, ell va acceptar el repte i ja porta 43 anys fent-ho.
Ens comenta que els acudits fan gracia quan no toques el tema que a tu t’afecta i que abans els tenia de passar per censura, però a ell no n’hi van censurar cap, tot i que no et podies posar ni amb l’exercit, el rei o l’església.
Don Edi està fent un diccionari Africà – Català i ens ha fet un avanç de diferents paraules explicant el significat de cada una i em pogut constatar la seva afecció a crear paraules amb segones intencions.
A tancat la seva intervenció explicant uns quants acudits de manera que la vetllada ha estat força distreta, arrencant les rialles de tots els assistents i fent-los passar una estona molt divertida.jaume suana amb don edi
El nostre president Jaume Suana al acabar li ha agraït la seva presencia i li ha ofert un petit detall del nostre club. Igualment ha saludat a un rotari que ha vingut aquesta nit al sopar i que es del Rotary Imsming de Rose Albe, districte 1790 de França i també ha aprofitat per fer un intercanvi intercanvi de banderins.

don edi 2 don edi 1


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: