Enviat per: SRC | 28 Març, 2015

El Rotary Terrassa lliura 1.116 € del Concert de Nadal a PRODIS


visita prodis rotary 4El Rotary Club de Terrassa, de la mà del seu president Jaume Suana ha lliurat a Maise Balcells i Munde Presidenta de PRODIS Fundació de Terrassa, entitat terrassenca que contribueix a crear benestar i qualitat de vida a les persones amb discapacitat., un taló de 1.116 euros corresponent a l’import aconseguit amb la venda d’entrades del tradicional Concert de Nadal realitzat a Sant Pere de Terrassa i que va comptar amb la participació solidària del Grup Gospelins Terrassa.

Acompanyats de diversos membres de Prodis la delegació de la Junta del Rotary Club de Terrassa ha estat convidada a realitzar una visita a les instal·lacions centrals que tenen a la Plaça del Tint de Terrassa, podent apreciar la gran tasca que aquesta entitat realitza a la nostra ciutat, tant en la part d’integració com en la d’estimulació, formació i desenvolupament personal d’aquestes persones amb discapacitat. En una de les imatges que incloem en aquest article es pot apreciar l’aula d’estimulació sensorial.visita prodis rotary 5

Hem finalitzat la visita en un taller nou que han obert per donar servei al sector de l’automoció i on hem pogut apreciar, a més, la nova furgoneta de l’entitat, que ja presenta tot un lateral amb els noms de les persones que han donat la seva ajuda econòmica. El president del Rotary Terrassa, Jaume Suana, ha reiterat “la voluntat del nostre Club per ajudar sempre en accions solidàries i de recolzament a activitats que vagin adreçades als qui més ho necessiten i en aquest cas, hem volgut que els diners recaptats en el nostre concert solidari de Nadal fossin destinats íntegrament per Prodis”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: