Enviat per: SRC | 29 Març, 2015

Un projecte terrassenc finalista de la First Lego League Barcelona amb el patrocini del Rotary Terrassa


final de tenerife lego stones y rotary 2Volem felicitar al IES Can Jofresa que amb el grup anomenat The Lego Stones s’han classificat, aquesta vegada, per la final internacional, que se celebrarà a Arkansas (USA), de la competició de robòtica educativa First Lego League al quedar entre els finalistes de la competició nacional celebrada a Tenerife durant aquest mes de març del 2015.final de tenerife lego stones y rotary

El Grup ha comptat amb el patrocini del Rotary Club de Terrassa, entre d’altres empreses i particulars que els han donat suport i ajudes per el desplaçament a Tenerife.

camiseta lego stonesEl projecte The Lego Stones disposa de diversos espais on-line, com la plana web www.thelegostones.wix.com/thelegostones, una pàgina a facebook www.facebook.com/legostones i un espai a twitter www.twitter.com/thelegostones

El Rotary Club de Terrassa final de tenerife lego stones y rotary 3vol recordar a totes els Grups de Joves de la ciutat que tinguin interessos en Aspectes Socials que cada any poden participar en el seu projecte “Joves per Terrassa” i que les bases per participar-hi les poden trobar al nostre blog.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: