Enviat per: SRC | 15 Juliol, 2015

El Rotary Terrassa lliura una tona d’aliments a El Rebost


acte de lliurament a el RebostEl Rotary Club de Terrassa ha lliurat una tona d’aliments a El Rebost, per import de 1725,80 €, que és la quantitat de diners recollits en una aportació voluntària del mateixos socis de l’entitat.

El Rotary Club de Terrassa i en Jaume Suana, com a president de l’entitat, ha fet arribar aquesta ajuda amb la finalitat que aquesta aportació serveixi per ajudar a completar les cistelles d’ajuda que es lliuren des del Rebost.

Els aliments lliurats han consistit bàsicament en llaunes de sardines i pots de cacau en pols, ja que són dos del productes que més es necessitaven en aquests moments i s’han fet arribar gràcies a CONDIS que cal destacar que també s’ha volgut sumar a l’ajuda aportant una petita quantitats d’aliments de forma voluntària.

el rebostAquesta quantitat de diners ha estat una aportació voluntària que han fet tots els socis de l’entitat i tot i que cada any aquests diners s’han vingut destinant a alguna acció solidària internacional, atesa l’actual situació de la nostra societat, s’ha cregut més adient dedicar-los a pal·liar una mica la delicada situació dels qui més estan patint les conseqüències d’aquesta llarga crisis que tant ens està afectant.

La tasca de El Rebost i de les institucions que el conformen és immensa però només arr iba on arriba i queden moltes coses per fer en la nostra societat per tal que aquesta sigui més justa i solidària.

En l’acte de lliurament del taló van ser-hi presents per part del Rotary Club el seu Tresorer Josep Munné i el responsable de comunicació, Santi Rius.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: