Enviat per: SRC | 16 Juliol, 2015

Sopar de Fi de Curs i canvi de Junta del Rotary Terrassa


panoramica sopar fi de curs 2015 d

El Rotary Club de Terrassa ha celebrat el seu tradicional sopar de fi de curs en el Restaurant del Real Club de Golf del Prat. L’acte ha començat amb un còctel servit per el Lluís Ristol que ha estat també l’encarregat també de servir el sopar. Posteriorment el macer ha donat la benvinguda tot anunciant el protocol del sopar.

Durant el sopar s’ha procedit a l’habitual renovació de la Junta del Club i a l’intercanvi de bandes, essent nombrats: Josep Puy com a nou President pel curs 2015-16, Santi Rius com a secretari, el Josep Munné continua com a Tresorer i el Domènech Ferràn com a nou Macer, entre els càrrecs més destacats. També cal indicar que el Joan Cadafalch ha estat nomenat president electe.

D’altra banda, s’ha agraït als socis les tasques desenvolupades al llarg de l’any amb un obsequi: Baltasar Pineda, per l’organització de la sortida 4×4; Àngel Morillas, pel seu Curs d’Art; Jordi Figueres, per el Concert de Nadal i a Santi Rius per l’organització de les excursions del club. També s’han lliurat dos rams de flors a la Nuri Escudé i la Carme Espí per la seva tasca desenvolupada a la Junta del Club.grup sopar fi de curs 2015 b

Desprès d’una foto amb tots els assistents i del lliurament d’uns obsequis – una rosa blanca de la Fupar, un llibre amb el recull de fotos de l’any, un llibre sobre Sardanes i unes mostres de Skeindor, s’ha tancat l’acte protocol·lari amb els discursos dels presidents sortint Jaume Suana i entrant Josep Puy (aquí podeu veure els seus discurs en format pdf: Discurs Jaume Suana 2014-15 /  Discurs Josep Puy 2015-16. Destaquem els continguts dels dos discursos que deixen ben palesa les ganes de seguir enfortint el club, les accions solidaries i l’amistat entre els seus membres.

La vetllada ha seguit amb una actuació del cantautor Mario Maeso i la degustació d’un cremat, que com cada any ha realitzat de forma magistral en Ramon Guinjoan.

coctel sopar fi de curs 2015 a coctel sopar fi de curs 2015 b coctel sopar fi de curs 2015 c lectura del macer brindis sopar fi de curs 2015 a brindis sopar fi de curs 2015 b taules sopar fi de curs 2015 b homenatges sopar fi de curs 2015 a homenatges sopar fi de curs 2015 b discurs jaume suana 1 discurs jaume suana 2 imposició pin presidencial a canvi secretaria club tresorer club nova junta 2015-16 discurs josep puy 1 discurs josep puy 2 taules sopar fi de curs 2015 a taules sopar fi de curs 2015 c taules sopar fi de curs 2015 d taules sopar fi de curs 2015 e presidencia sopar fi de curs 2015 a el cremat 1 mario maeso actuació cremat sopar fi de curs 2015 a cremat sopar fi de curs 2015 b cremat sopar fi de curs 2015 c cremat sopar fi de curs 2015 d cremat sopar fi de curs 2015 e comiat sopar fi de curs 2015 b comiat sopar fi de curs 2015 c comiat sopar fi de curs 2015 a grup sopar fi de curs 2015 a


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: