Enviat per: SRC | 15 Setembre, 2015

Xerrada del Rafael Aroztegui al Rotary de Terrassa


RafelPer el sopar del Rotary Club de Terrassa del dimarts 22 de setembre vindrà de convidat el Sr, Rafael Aròztegui Peñarroya, un reconegut fotògraf i historiador terrassenc que s’ha fet un tip de investigar entre les fotografies antigues de la nostra ciutat i de les que n’ha extret informació molt valuosa, amb algunes aportacions històriques remarcables.

Ell va ser el descobridor de la fotografia més antiga que es conserva de la nostra ciutat (del 1860) arc 4i també de la casa més antiga construïda fora Riera del Palau (Rambla). En la seva xerrada ens descobrirà els seus secrets i com s’ho fa per datar una fotografia de la que so se’n sap rés i a més ho farà amb la seva particular bonhomia.

No us perdeu els seu blog d’internet si us interessa descobrir aspectes de la nostra ciutat que potser ja costen de recordar: http://pintorviver.blogspot.com.es/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: