Enviat per: SRC | 28 Octubre, 2015

Visita del Governador del Districte 2202 Sergio Aragón


plenari discurs governador 1En el decurs del darrer plenari ha visitat el nostre club Rotary de Terrassa el nou governador del districte 2002 pel curs 2015-16, el Sr. Sergio Aragón i ho ha fet acompanyat de la seva esposa i el seu ajudant en Mario Ferrer.

Abans del sopar s’ha realitzat una reunió amb la Junta del Club i que ha servit per conèixer el seu programa per aquest curs i també perquè la Junta li fes arribar un llistat de propostes amb la voluntat de que serveixin d’ajuda en la millorar del districte.invocacio rotaria
El plenari ha començat amb la lectura de la invocació del club per part del macer, Domènec Ferran, i desprès del sopar el secretari del Club, Santi Rius, ha informat als assistents de la resta d’activitats previstes fins a finalitzar aquest any.

A continuació, el president Josep Puy ha donat la benvinguda als convidats i ha realitzat un discurs destacant que “l’amistat, l’alegria i l’optimisme són alguns dels trets del nostre Club i que estem molt agraïts i contents de poder seguir fent la tasca de servei a la ciutat i als qui més ho necessiten”. discurs josep puyHa afegit que “el Rotary de Terrassa té l’objectiu de consolidar les propostes que fa més de 20 anys ofereix a la ciutat i a més sense deixar de banda els aspectes culturals i profundament socials que sempre l’han distingit”.

Al finalitzar ha presentat al governador que també ha dirigit unes paraules a tots els assistents per explicar els punts fonamentals en que creu que la seva tasca pot ajudar tant als Clubs del districte com a la seva dinamització. discurs governdor sergio aragonHa destacat del nostre club que “som un grup d’amics que estimem la ciutat i treballem per ella” i que això “cal fer-ho procurant ser un club atractiu tant pels socis que en formen part i que s’hi han de sentir involucrats, com per la societat que ens envolta”. Ens ha encoratjat a “posar l’amistat en vocació de servei” i ens ha demanat que “siguem menys humils i procurem ser un club referent en la comunitat rotaria ja que l’exemple del que fem podria ajudar a altres clubs“.pin mireia serra

Al finalitzar s’ha realitzat el tradicional intercanvi de banderins i pins i s’ha imposat el pin amb el lema rotari d’aquest any “Enriqueix el món” al president actual, Josep PuyDestaquem la imposició del pin a la nova sòcia del Club, la Mireia Serra, per part del mateix governador, tot destacant la importància que les dones s’incorporin de forma natural als clubs rotaris.panoramica visita governador

Finalment ha lliurat al Club una escultura en representació de les ciutats que han estats importants en la seva vida: Tarragona i Barcelona i per part nostre se li ha lliurat un llibre sobre el Modernisme a Terrassa i el llibre del desè aniversari del Club. També s’ha lliurat un obsequi a la senyora del governador.

plenari discurs governador 2 paraules mireia serra taula presidencial intercanvi banderins rotary intercanvi banderins rotary2 obsequi sergio aragon obsequi del governador al rotary terrassa obsequi del rotary terrassa obsequi ajudant governador obsequi esposa governador pin rotary internacional


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: