Enviat per: SRC | 27 Novembre, 2015

Presentació del Rotaract i Reunió de Clubs del Vallès


detall plenari 24-11-15 bS’ha realitzat la segona reunió de Clubs del Vallès d’aquest curs a la seu del nostre club i és voluntat nostre recolzar que aquestes trobades tinguin continuïtat i serveixin per enfortir els lligams entre els clubs de la nostra zona, a més d’ajudar-nos a difondre les activitats que fem i al coneixement i reconeixement dels nostres principals projectes solidaris.

Posteriorment em realitzat el Plenari amb la salutació del president Josep Puy 2015-16President Sr. Josep Puy que ha donat la benvinguda als representats del Clubs del Vallès que s’han quedat a sopar i als membres del Rotaract Vallès que han vingut a fer la seva presentació. Desprès s’ha fet la lectura, per part de el mateix president, d’una poesia de Pere Quart sobre el Vallès. Aquella que diu:

 En ma terra del Vallès
tres turons fan una serra,
quatre pins un bosc espès,
cinc quarteres massa terra.
“Com el Vallès no hi ha res.”

Guillem Vasco president Rotaract 2015-16Desprès del tradicional repàs de temes per part del secretari del Club, Sr. Santi Rius s’ha donat la paraula al President del Rotaract Vallès 2015-16, en Guillem Vasco, que ha agraït l’oportunitat de poder explicar al club padrí els 4 pilars en que es vol recolzar durant aquest curs:

  • El primer és l’increment de socis i, en aquest sentit, fa una crida per si sabem de joves que es vulguin incorporar.
  • El segon és mantenir la relació amb els clubs padrins, compartint sopars, reunions o ajudant en projectes.
  • El tercer és la realització dels projectes propis: Projecte Tona: ja han recollit 1.000 Kg de menjar però cerquen altres establiments on expandir-se / Projecte Reis: cerquen ajuntament com Viladecavalls on fer-ho / Loteria solidaria / Sant Jordi / etc.president Rotary 2015-16
  • I el darrer és crear algun projecte més social i no tant de caire recaptatori.

Ha aprofitat per convidar –nos pel dia 3 de desembre a una conferència d’en Roque Pascual que promou una caravana d’aliments al Senegal (2/4 de 9 al Hotel Campus de Bellaterra). També ens farà saber del seu Sopar de Nadal per si desitgem assistir-hi i es brinda a que en el Concert de Nadal ens vinguin a ajudar com ell mateix va fer l’any passat.

detall plenari 24-11-15 aPosteriorment en Domènec Ferràn ha fet una presentació del patrimoni més destacable de la nostra ciutat en l’àmbit Medieval i Modernista, explicant la gran diversitat i qualitat dels Museus de Terrassa, fent un repàs a la Seu d’Egara, el Castell Cartoixa, a la Torre del Palau i el centre d’interpretació de la Vila Medieval, el Claustre del Convent de Sant Francesc, la casa Alegre de Sagrera, el M’NACTEC i el Museu Tèxtil. Al finalitzar s’ha lliurat a les persones de fora del club uns dossiers turístics de Terrassa a fi de que la coneguin millor i ajudin a la seva difusió.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: