Enviat per: SRC | 11 Desembre, 2015

El concert de Nadal i la Fundació Pasqual Maragall per l’Alzheimer


 concert nadal rotary 2015 aUna magnifica interpretació de la Soprano Júlia Farrés Llongueras acompanyada al piano per l’Antònia Valente ha aconseguit aportar uns 1.000 euros a la recerca per vèncer l’Alzheimer.

 S’ha celebrat un any més el Tradicional Concert de Nadal Solidari del Rotary Club de Terrassa a les esglésies de Sant Pere. Aquest any el concert ha estat interpretat per la Soprano Júlia Farrés Llongueras acompanyada al piano per l’Antònia Valente que ha vingut expressament d’Itàlia per aquest concert.concert nadal rotary 2015 julia

Destaquem que varis moments màgics del concert que han fet aixecar els assistents dels seus seients comconcert nadal rotary 2015 julia i figueras l’Avemaria de Shubert en el que ha comptat amb l’acompanyament d’en Jordi Figueres a l’orgue o el “Oh mio bambino caro” de Puccini. Al final s’ha tancat la vetllada lírica amb la nadala Santa Nit cantada primer en italià i desprès en català.

Destaquem la presencia del regidor de cultura Jordi Flores, en representació del consistori  i del doctor Jordi Camí, director de la Fundació Pasqual Maragall que ha volgut estar present en aquest concert acompanyat de la seva mare.concert nadal rotary 2015 autoritats

Per segon any el programa de mà s’ha realitzat en format de punt de llibre col·leccionable, reproduint la pintura romànica del martiri de Sant Tomàs Becket del S XII a Santa Maria.

Es calcula que la venda de les entrades del concert, una vegada contabilitzades les aportacions de la fila zero arribarà a uns 1.000 €, que seran destinats íntegrament a benefici de la recerca per vèncer l’Alzheimer de la Fundació Pasqual Maragall. concert nadal rotary 2015 discurs puy

El President del Rotar
y Club, en Josep Puy s’ha adreçat als assistents agraint la seva presencia i recordant que aquest ja és un acte consolidat dins de la programació cultural de la ciutat durant les festes de Nadal i que serveix cada any per ajudar a diferents projectes solidaris.

En el seu parlament ha agraït a la Parròquia de Sant Pere que cada any cedeix l’església per poder allotjar aquest concert, al Jordi Figueras per la voluntat d’organitzar-lo i d’interpretar una peça a l’orgue, concert nadal rotary 2015 julia i puya les artistes Júlia Farrés i Antònia Valente que han fet possible la vetllada lírica de forma totalment altruista, al Jaume Gàzquez per esponsoritzar tota la comunicació i a diversos socis del Club que amb la seva dedicació i treball han fet possible aquest concert.

Al final s’ha obsequiat a les artistes amb dos rams de flors com a mostra d’agraïment pel seu altruisme.
concert nadal rotary 2015 valente concert nadal rotary 2015 julia2 concert nadal rotary 2015 rams concert nadal rotary 2015 interior1 concert nadal rotary 2015 valente2 concert nadal rotary 2015 julia i valente


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: