Enviat per: SRC | 7 Desembre, 2015

Concert de Nadal del Rotary dedicat a l’Alzheimer


poster concert nadal 2015El dijous 10 de desembre a les 21:00 hores, tindrà lloc el tradicional “Concert de Nadal” que organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere. Aquest any el concert comptarà amb la Soprano Júlia Farrés Llongueras acompanyada al piano per l’Antònia Valente i estarà dedicat a la recerca per vèncer l’Alzheimer.

Aquest concert està obert a tothom que hi desitgi assistir, amb un preu simbòlic per l’entrada de 10 euros que aniran destinats integrament a benefici de la recerca per vèncer l’Alzheimer de la Fundació Pasqual Maragall.

Destaquem que el Doctor Jordi Camí, president de la Fundació Pasqual Maragall ens acompanyarà en aquest concert. Aquest concert està obert a tota la ciutadania de Terrassa i ciutats veïnes.108JFR52303

El concert organitzat pel Rotary Club de Terrassa compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i les entrades es poden adquirir el mateix dia del concert a la mateixa Seu d’Ègara, a partir de les 20:30 hores.

El Rotary Club de Terrassa (districte 2202), que pertany a Rotary Internacional, és una organització de voluntaris que ofereix serveis humanitaris, amb l’objectiu primordial de donar servei a la seva ciutat així com a altres comunitats d’arreu del món.

Cal indicar que el Jordi Figueras acompanyarà a la soprano Júlia Farrés amb música d’orgue en la interpretació de l’Avemaria de Shubert.

maragall_panoramica_L_CAT

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: