Enviat per: SRC | 17 Desembre, 2015

Imatges del sopar de Nadal del Rotary Terrassa 2015


panoramica sopar nadal rotary 2015

En el decurs del sopar de Nadal d’aquest any, a més del tradicional discurs del president Josep Puy, en el que destaquem el seu bon humor i la profunditat del que ens va transmetre (discurs sopar Nadal Puy + NADALA Martí i Pol), també es va presentar la nova edició del Curs d’Art per part de l’Àngel Morillas discurs sopar nadal rotary 2015que aquest any estarà dedicat a l’Europa de l’Est i que tindrà lloc tots els dimecres del mes de febrer de 7 a 9 al Club de Mar de Terrassa.

Posteriorment es va presentar la sortida del 4×4 per part del Ramon Guinjoan que va parlar en nom del Baltasar Pineda, tot indicant que aquest any s’anirà a la Vall del Riu Noguera Ribagorzana i a la Vall de Bohí.brindis sopar nadal rotary 2015

El secretari del club va informar de que en el concert de Nadal d’aquest any s’han recaptat uns 1.200 € que seran lliurats en nom del Club a la Fundació Pasqual Maragall per la lluita per vèncer l’Alzheimer i també va recordar la propera sortida per posar el pessebre del club a l’Obac que es farà el proper dissabte.tresorer sopar nadal rotary 2015

Un any més, els socis del club han participat aportant joguines i piles per la campanya “cap nen sense una joguina” de la Creu Roja de Terrassa i també s’ha realitzat una aportació solidaria, que enguany es destinarà al Banc d’Aliments de El Rebost de Terrassa. El tresorer va informar als assistents de la quantitat finalment recaptada i que va arribar als 1.190 €.

panoramica2 nadala rotary 2015

El sopar es va finalitzar amb la tradicional cantada de nadales dirigides per el mestre Jordi Figueras.

discurs2 sopar nadal rotary 2015 discurs3 sopar nadal rotary 2015 taula1 sopar nadal rotary 2015 taula2 sopar nadal rotary 2015 recapta4 sopar nadal rotary 2015 taula3 sopar nadal rotary 2015 taula4 sopar nadal rotary 2015 taula5 sopar nadal rotary 2015 recapta1 sopar nadal rotary 2015 recapta2 sopar nadal rotary 2015 recapta3 sopar nadal rotary 2015 panoramica nadala rotary 2015


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: