Enviat per: SRC | 21 Desembre, 2015

IV Pessebre del Rotary Club de Terrassa a la Serra de l’Obac


rotary terrassa i sant vicençUna vintena de persones han vingut aquest any a la tradicional sortida del Rotary Terrassa per instal·lar el seu tradicional pessebre al camí de l’Obac al Turó Roig.

Hem començat l’excursió a l’aparcament de la Pastora i hem seguit pel camí encimentat que porta fins a l’Obac Vell on ens hem trobat amb un grup de Sant Vicenç del Horts que havia instal·lat allí el seu pessebre. pessebre rotary terrassa 2015Desprès d’una foto d’agermanament amb les dues colles hem continuat en direcció a la font de la Portella. Just en un revolt on hi ha una bonica vista de la serralada de Montserrat és on hem bastit el nostre pessebre intentant ser el més respectuosos possible amb la natura. No hem fet servir molsa ni hem arrencat cap planta, només troncs, pedres, alguna branca i poc més ens han servit per fer l’aixopluc del naixement.

nadales pessebre rotary terrassa 2Desprès hem fet un esmorzar de torrons, neules i vi bo per acabar-ho amb un cafetó calentet i estar preparats per fer una cantada de nadales entre tots els assistents. Si hi aneu a visitar-lo podeu deixar el vostre missatge en una llibreta que trobareu al costat de les figures. Un agraïm a tots el que ens deixeu any rere any en el nostre pessebre.

bac de la portella 1Desprès hem continuat la caminada fins a la Font de la Portella, on hem girat cua per arribar-nos al Turó Roig i de nou fins on hem fet el pessebre ja que d’allí mateix surt un camí en direcció a Montserrat que hem seguit en baixada i fins a enllaçar amb una pista forestal. Hcomiat pastora rotary terrassa 2em seguit la pista a mà dreta com si anéssim a Rellinars durant una bona estona i fins que hem trobat a mà esquerra un trencall també prou ample.
Aquesta pista fa diverses giragonses i quan desprès d’una bona estona caminant s’acosta a unes torres elèctriques cal agafar un camí que puja a mà esquerra enfilant-se muntanya amunt fins que ens porta just a la casa nova de l’Obac.paller tot l'any rotary terrassa 1

Un cop dalt hem anat fins al Restaurant de la Pastora a fer un refresc tot gaudint d’un magnífic dia assolellat d’hivern. Aprofitem aquestes ratlles per desitjar a tothom uns Bones Festes de Nadal de part del Grup Excursionista del Rotary de Terrassa.

pessebre rotary terrassa 2015 b esmorzant pessebre rotary terrassa 1 nadales pessebre rotary terrassa 1 nadales pessebre rotary terrassa 3 nadales pessebre rotary terrassa 4 paller tot l'any rotary terrassa 2 turo roig rotary terrassa 1 pastoretes pessebre rotary terrassa 2


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: