Enviat per: SRC | 20 gener, 2016

Dia Internacional de les víctimes de l’Holocaust amb conferencia de Josep M. Calvo


joan calvoEl Rotary Club de Terrassa comença l’any 2016 amb un interessant plenari, el dimarts 26 de gener, en el que tindrem de convidat el Sr. Joan M. Calvo, historiador i membre de la Junta de l’Amical Mauthausen.

Aquest acte es fa per commemorar el Dia Internacional de les víctimes de l’Holocaust. Més info a http://www.amical-mauthausen.org/cat

natch und nebelA més de la seva intervenció, en el decurs del sopar es passarà el colpidor documental “Nacht und Nebel” (nit i boira) realitzat el 1955 pel director francès Alain Resnais sobre els camps de concentració nazi. Aquesta obra mestre utilitza només imatges reals de les mateixes SS i també dels comunistes i dels aliats, quan van entrar als camps d’extermini. El títol fa referència al decret Nacht und Nebel que feia possible que les SS fessin arrests nocturns de persones que desprès desapareixien per sempre més.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: