Enviat per: SRC | 3 Març, 2016

Ha finalitzat amb èxit el 11è Curs d’Art del Rotary


11 curs d'art rotary angel Morillas 1Dins de les activitats socials i culturals que cada any realitza el Rotary Club de Terrassa s’ha realitzat amb èxit el tradicional Curs d’Introducció a la Història de l’Art i el Patrimoni de la Unesco, que aquest any ha arribat a la seva onzena edició i que s’ha desenvolupat l’entorn dels països de L’Europa de l’Est.

El curs d’art ha estat impartit pel professor Àngel Morillas, que a més és Delegat de la UNESCO per el Patrimoni de la Humanitat i s’ha desenvolupat en el local del Club del Mar de Terrassa amb una bona participació.logo curs_d'art_2016

Aquest curs té com a objectiu contribuir a la formació general sobre les manifestacions artístiques d’uns pobles que van constituir diverses cultures i es farà situant cada moment estètic en el seu context històric, perquè només així es poden explicar les actituds plàstiques de cada època.

11 curs d'art rotary angel Morillas 2Basant-nos en els esdeveniments històrics, la divisió estadística de l’ONU, s’ha establert una classificació de països pertanyents a l’Europa de l’Est o Oriental, als quals s’hauria d’incloure els països que s’han anat apartant del procés d’obertura i independència soviètica més recent i per aquest motiu en aquest cicle de conferències s’han analitzat el cas de 4 països:

  • REPÚBLICA TXECA, HONGRIA, ROMANIA, festa fi de curs d'art 2016 b BULGÀRIA

El Rotary Terrassa consolida amb aquesta onzena edició del Curs d’Art aquesta activitat cultural de la nostra ciutat i agraeix a tots els qui cada any s’hi apunten i en gaudeixen.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: