Enviat per: SRC | 3 Mai, 2016

Lliurament del Premi Rotary en l’Acte de commemoració del 125è aniversari del 1er Certamen Literari de l’Ateneu Terrassenc


premis certamen literari Ateneu Terrassenc i RotaryL’Ateneu Terrassenc ha commemorat el 125è aniversari del primer Certamen Literari de Terrassa en un acte a la Nova Jazz Cava, el dijous 21 d’abril, a les 19:30h i, en aquest acte, s’han lliurat les distincions als guanyadors del certamen que es va convocar el 2015. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Terrassa i el president de l’Ateneu. El secretari del Jurat dels premis, Josep Maria Sans, ha llegit el veredicte i la presidenta del Jurat, l’escriptora Marta Pessarrodona, ha fet lliurat dels premis.

L’acte ha comptat amb les actuacions del Grup de Radioteatre, i de Dríade Grup Vocal, que han interpretat “Dotze cançons tradicionals catalanes” de Manuel Oltra i Ferrer al qui se li fet un homenatge en reconeixement de la seva categoria com a creador.

El nostre club ha donat el Premi del Rotary Club, al millor treball de Narrativa Juvenil sobre “El Petit Príncep” i l’obra guanyadora ha estat “Amics d’aventures” de Montse Villares Muñoz que com ella diu, a partir de la frase del Petit Príncep “quan el misteri és massa impressionant no t’atreveixes a desobeir”, en aquest relat he intentat captar la mirada neta i nova amb la que els nens miren el món, sense els filtres que els hi posem els adults i també el valor de l’amistat i la imaginació.

El Premi ha estat lliurat a la guanyadora pel President electe del Club Joan Cadafalch que ha volgut destacar “la importància d’haver recuperat aquest certamen 125 anys desprès del primer que es va fer el 17 de juliol de 1890 i el Rotary Club es sent molt satisfet d’estar-hi present i donar recolzament a un acte cultural més de la nostra ciutat”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: